Betrokkenen

Zie jij in jouw omgeving of in jouw werk op school, de schulphulpverlening, het wijkteam of maatschappelijke organisatie kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is voor zaken die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn? Bijvoorbeeld schoolreisjes, lid worden van een sportclub, muziekles, je verjaardag vieren of een keer een dagje uit? Jij weet als geen ander hoe belangrijk het voor kinderen is om mee te kunnen doen. Kansen voor alle Kinderen biedt een breed pakket aan voorzieningen op het gebied van educatie, sport, cultuur, verjaardag en recreatie. Jij kunt deze kinderen helpen!

Ben je een professional, maar nog geen intermediair voor Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds of Nationaal Fonds Kinderhulp? Dan kun je je heel gemakkelijk aanmelden als intermediair voor één van de organisaties en vervolgens een aanvraag doen.

Aanmelden Jeugdsportfonds / Jeugdcultuurfonds Aanmelden Kinderhulp

Ben je (nog) geen intermediair of ben je niet vanuit je werk, maar als persoon betrokken bij een gezin waar te weinig geld is voor school, ontspanning of sport, dan kun je ouders adviseren om zelf een aanvraag te doen bij Stichting Leergeld.

Website Stichting Leergeld

Alle aanvragen kunnen eenvoudig online gedaan worden. Kleine moeite, groot verschil!