Disclaimer

Kansen voor alle Kinderen (initiatief van Leergeld Nederland, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp) verleent jou hierbij toegang tot kansenvoorallekinderen.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kansen voor alle Kinderen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Kansen voor alle Kinderen spant zich in om de inhoud van kansenvoorallekinderen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op kansenvoorallekinderen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Kansen voor alle Kinderen.

Voor op kansenvoorallekinderen.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Kansen voor alle Kinderen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.